Darreres entrades:

30/9/12

Sant Antoni de Vilamajor, territori català lliure i sobirà

El passat dijous 27 de setembre, per una àmplia majoria del membres del consistori, s'aprovà  "Declarar el municipi de Sant Antoni de Vilamajor com a territori català lliure i sobirà".


La proposta va ser presentada conjuntament per CiU, Reagrupament i SI, i va comptar també amb la resposta afirmativa d'Aunténtics Independents i PUSA.

L'Ajuntament per àmplia majoria va "manifestar que Catalunya té dret a decidir sobre el seu futur de manera lliure i democràtica". Demanant entre d'altres coses que l'Estelada onegi a tots els conistoris catalans, fins el dia de la independència de Catalunya, al costat de la quatribarrada, emplaçant a "Mostrar a través de l’Associació de Municipis per la Independència i, conjuntament amb ella, el nostre suport a l’estratègia i accions de l’Assemblea Nacional Catalana a favor de les llibertats nacionals".

2 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

y la paga de navidad la cobrarán o no todos esos de la foto?

ferran.calvera ha dit...

Pues yo no la cobraré, pq soy funcionario de la Generalitat, i del Ayuntamiento de SAV los regidores sin responsabilidades de Gobierno cobramos la friolera de 60euros brutos al mes.