Darreres entrades:

3/12/12

Els grups polítics de l'oposició a Sant Pere de Vilamajor: nou mesos sense piular


A banda dels signes, manifestacions i declaracions que fan habitualment als plens de l'Ajuntament, els grups polítics a l'oposició de Sant Pere de Vilamajor fa més de nou mesos que no "piulen" a la xarxa.

En efecte, ISP va publicar el seu darrer article digital el 20 de febrer, i el GISP el 16 de març. Cal recordar que l'Alcalde Artalejo i el seu nou govern van ser escollits el 23F, amb la qual cosa, després del rebombori de l'assalt a l'Alcaldia, el silenci de l'oposició a la xarxa ha estat total.

No és que els propis grups del govern ens prodiguin gaire opinió sobre l'estat de les coses, però al conjunt de ciutadans de Sant Pere de Vilamajor ens agradaria, sobre tot, conèixer la posició "oficial" dels grups de l'oposició sobre el munt de coses que passen al municipi, la seva opinió meditada de tot el què després es veu als plens municipals, de tot el que està fent -i no està fent- aquest govern.

En aquests darrers mesos han passat coses molt importants en la gestió pública del municipi, i encara és hora de què l'oposició ens hagi fet saber la seva opinió fora dels plens. Desencant? Avorriment? Manca de temps? Poc compromís amb la ciutadania? Manca de propostes alternatives? O és que en el fons estan d'acord amb tot el què s'està fent?

0 Comentaris. COMENTEU-HO: