Darreres entrades:

24/9/13

El ple esmena la desconsideració cap en Salvador Vidal i es recluten regidors a partir del lloc 10


Observo amb satisfacció que el ple de l'Ajuntament de dijous 26 contempla en el seu ordre del dia el reconeixement a la persona d'en Salvador Vidal.

Fa poc, coincidint amb la seva jubilació vaig criticar la fredor amb què el Ple el va substituïr. Com si res, sense res més, com qui canvia una bombeta fossa. Entenc doncs, que l'acte formal d'esmena d'aquest dijous es fa sense convicció. I ho dic per tots els regidors del ple, doncs no em consta que tampoc els què estan fora del govern piulessin quan va ser el moment.

Just és doncs reconèixer que el govern del nostre municipi rectifiqui. Si en quelcom ha ajudat aquest bloc em sento satisfet d'haver-ho propiciat.

Però el ple ens depara un altre acte important: la pressa de coneixement de renùncia de la Pat Puig com a regidora.
Ja al febrer, coincidint amb la seva renúncia a delegació de funcions, vaig posar de manifest que una eventual renúncia de l'acte de regidora faria que s'anés a cercar a les profunditats de la llista d'electes de CiU fins a lloc 10, a l'antesala dels suplents.
Sens dubte és una bona oportunitat per aquelles persones que, tot i volent estar al govern municipal, per diferents qüestions estan relegades de les posicions viables en les llistes electorals, tot i què sovint es tracta de persones que ho fan per compromís, davant de la lògica de què mai seran regidors.

Desconec cóm està el pati, i si caldrà usar els suplents per omplir la cadira de la Pat, doncs el primer torn és per al penúltim de la llista. Sería però divertit haver d'arribar al quart suplent... Comptant però amb què tenim el primer Alcalde de la democràcia que ningú ha votat, ja no m'estranya res.


4 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Parece que van a saltar al n. 11 de la lista, a estos chicos, no hay quien les pare!

A este paso habra que hacerles un libro Guines para ellos solitos.

IS

Anònim ha dit...

Son Joves i no tenen massa experiencia els has de disculpar, lo del nostre secretari de tota la vida era un fet que s'havia d'esmenar. El que trobo una mica extrany es que en el mateix ple una regidora que ja no és tant jove, plegui amb la vàlua que ha demostrat durant tot el temps que ha estat al ajuntament.... els de ciu segueixen amb la tonica del l'altre alcalde?? fer marxar regidors. Tu que sempre portes els comptes quans son en total? i quants funcionaris ha depatxat??

Anònim ha dit...

gracias a la presión popular se le hace una despedida como dios manda al secretario, no vale la excusa del mes de agosto

Javier ha dit...

Em vaig enterar del reconeixement a en Salvador Vidal M´en alegro, i recordo a aquest blog determinades critiques anonimes envers la seva persona,que uns mesos després van ser superades per la pressió veinal i l´unanimitat de tot el Consistori. Com deia un comentari: "el temps posa a cadascú al seu lloc". I a en Salvador Vidal li ha posat l´insignia de Sant Pere de Vilamajor.