Darreres entrades:

27/5/09

Felicitats, Martí

Un dels blocs de Vilamajor en Xarxa, "Apunts de cuina" ha rebut el Premi "Netreporter" als millor blocs fet per joves, classificat en segona posició.

El seu autor, Martí Sans, veí de Sant Antoni de Vilamajor, ha estat guardonat en la categoria d'Estudiants de Secundària, guanyant el primer premi Laura Agustí, de Figueres, amb el seu bloc "Sincerament".

El concurs de blocs NETREPORTER, organitzat per LaMalla.cat, té com a objectiu fomentar i posar de relleu la creativitat i la iniciativa dels joves catalans a la Xarxa, avaluant una de les eines de comunicació que més utilitzen i que més interacció els permet: el bloc.

Aquesta edició del certamen s'ha caracteritzat per l'elevada participació de blocs temàtics, en àmbits com la política, la música o la cuina, així com per la qualitat dels continguts d'aquests.

Martí Sans ('Apunts de cuina') finalista de la categoria d'estudiants de secudària, i Laura Agustí, guanyadora de la mateixa categoria amb el bloc 'Sincerament'

Els premis es van lliurar el 19 d'aquest mes en un acte que va comptar amb l'assistència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, la diputada d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Imma Moraleda, i la regidora de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Blasco.

Des d'aquí volem felicitar en Martí i animar-vos a tothom a participar de Vilamajor en Xarxa.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: