Darreres entrades:

27/5/09

L'informe del Departament de Medi Ambient


El 28 de desembre de 2008 (vaja dia!) l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va entrar al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, la sol.licitud per a determinar l’abast de l’informe de sostenibilitat ambiental del POUM-2005 per part d'aquest organisme.

El 30 de gener de 2007, el DMAH demanà a l'Ajuntament determinada documentació sobre els continguts mediambientals del POUM-2005.

En data 9 de febrer de 2007, l'Ajuntament remetè al DMAH la documentació requerida.

Però no es va acabar d'avaluar mai, doncs les eleccions i el nou govern municipal van fer variar un POUM que políticament estava mort.

En data 8 d'agost de 2008, l'Ajuntament sol.licita al DMAH la documentació de referència per a l'informe mediambiental, acompanyant l'Avanç de Pla i l'Informe mediambiental preliminar.

Finalment, el 30 d'octubre de 2008, el DMAH, després d'haver consultat els organismes requerits, emet el seu informe, que recull els punts més importsnts que ha de contemplar, a efectes mediambientals, d'ocupació de sòl i paisagístics, el POUM de Sant Pere de Vilamajor.

Entre altres aspectes, es destaca la millora de la proposta del nou POUM respecte l'anteriorment presentat, i en conjunt, la millor disposició respecte les NNSS-1987.

El document és força interessant, tant pels aspectes que calia aclarir i millorar en l'avantplà i els seus aspectes crítics en relació amb el municipi de Sant Pere de Vilamjor, com sobretot per la filosofia inherent a l'impacte ambiental i d'ocupació del territori de la planificació urbanística.


Si voleu disposar del text íntegre del dictamen (que és un document públic) de 20 pàgines, podeu escriure'm un correu.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: