Darreres entrades:

29/6/11

Per una cistella de bàsquet

Deia la Junta de Govern el 19 de maig: "A proposta de l’Àrea d’Obres i Serveis, i recolzada aquesta mitjançant informe de l’Àrea de Cultura sobre la necessitat i avantatges econòmics que representa disposar d’una cistella (de bàsquet); atès que en el pressupost municipal no hi figura partida amb el crèdit suficient per aquesta adquisició, s’acorda iniciar expedient per, prèvia justificació tècnica i econòmica, proveir el pressupost municipal mitjançant modificació o generació de crèdit de partida sufucient per autoritzar aquesta adquisició".

A l'hora també es va aprovar gastar 43.161,- Euros per arranjar la piscina de Can Ram...
Cal fer notar que les cistelles que hi havíen a l'antiga pista polisportiva van ser instal.lades a l'Escola Torre Roja fa uns pocs anys, privant al conjunt de la població de les mateixes per obra i gràcia de l'Alcalde.

Demà al matí faré dipòsit a la tressoreria municipal d'un donatiu de 50 Euros per a l'adquisició d'una cistella de bàsquet. Una cistella de bàsquet costa uns 1.200 euros, per la qual cosa necessitem 23 veïns més que aportin la mateixa quantitat.

Es pot comprar a Disseny TEA3, S.L. de Santa Maria de Palutordera. 

Si d'aqui a un mes no hem recaptat prou com per fer realitat l'iniciativa, demanaré autorització per instal.lar la cistella de casa al Camp de La Rectoria, per a què l'aprofiti tothom.

Potser muntaré una paradeta al Vilamagore d'aquest cap de setmana per sensibilitzar la ciutadania...

Ja ho hem aconseguit una vegada, ara també ho aconseguirem!!!

7 Comentaris. COMENTEU-HO:

Patricia Puig Montserrat ha dit...

Amic Ricard, bona iniciativa, compte en mi per la cistella de bàsquet.

Animeu-vos i fem coses per a tots.

Que ens uneix?? El nostre Poble.

Anònim ha dit...

Per cert, és veritat que tanca l'escola de bàsquet? Entenc que les cistelles de Les Faldes s'haurien de cuidar bé, perquè si no acabaran també desapareguen, especialment les de minibasquet...

Anònim ha dit...

Ja em perdonarà en PerS PectiVa, però això que vostè diu ja està inventat i es diu "impostos".

Jo m'he dedicat tota la vida al bàsquet i estaria més que content de tenir unes cistelles públiques al meu poble. Però de cap manera em sembla bé això que es proposa en aquest post. D'això se n'ha d'encarregar l'Ajuntament, amb flamants regidors al govern i a l'oposició. Ells han de ser qui gestionin eficaçament i eficient els nostres impostos.

A mi no em sembla gens bé que, en havent dilapidat ingressos haguts i per haver, ara haguem de fer un esforç extraordinari per a una cistella de bàquet. Per què no demanem responsabilitats a les persones que han gestionat el municipi i no han sigut capaços de trobar 1200 euros per una cistella?. O és que, a partir d'ara, qui vulgui una cosa se l'haurà de pagar, mentre segueixen desapareixent els diners de la caixa comuna?. Més encara, no és en PerS PectiVa qui ha de decidir on ha d'anar la cistella de bàsquet.

Si actuem d'aquesta manera, això sí que serà un poble ingovernable. Què els direm als afeccionats al Voleibol que vulguin fer una suscripció popular per adquirir una xarxa (abastament més barata que la cistella de bàsquetbol) i la vulguin instal.lar al bell mig de la magnífica i remodelada plaça Montseny?. I què els direm al afeccionats de Faldes, o de can Ram que vulguin fer el mateix?.

Potser que tots plegats es posin a treballar i que comencin a parir idees i projectes que per això els hem votat. Son ells els que cobren un salari públic i per tant els que han de trobar les solucions. Jo, no hi col.laboraré pas amb 50 euros extres i em preocupa sobremanera veure que una regidora del meu govern dóna suport entussiasta a la inciativa. Ai que m'hauré equivocat de vot!!!

Anònim ha dit...

L'anònim ha dit...

"Jo m'he dedicat tota la vida al bàsquet i estaria més que content de tenir unes cistelles públiques al meu poble."

Ja n'hi han, però al barri de Les Faldes. Si vols vens un dia i hi juguem. Jo les utilitzo prou...

Anònim ha dit...

Tu ciutadà de Sant Pere que critica a la regidora, per aportar 50 euros al Poble en benefici de tots, encara que sigui per una cistella de basquet.
Com t'atreveixes a criticar un gest amable, si ella dona alguna cosa, no creus que es perquè mira pel benefici de tots? O pot ser, la regidora que es mostra generosa
i només vol donar i aportar i no emportar-se com molts d'altres que han passat per l'Ajuntament??.
No hi ha qui entengui a ningú. Quan algú s’emporta mal vist, quan algú dona mal vist. D'opinions com els colors, de tufs a ràbia també.

Anònim ha dit...

Si en Perspectiva vol jugar a bàsquet, que hi jugui. Si el poble vol fer una col·lecta per pagar-li, que pagui. Si algú hi vol col·laborar, que hi col·labor-hi. Si algú vol criticar-ho, que ho critiqui. Si algú creu que en Perspectiva no ha de ser el regidor d'urbanisme per decidir on han d'anar les noves zones esportives, que ho cregui...

Però, per favor, no emmerdeu més la zona dels camps de la Rectoria i el camp de la Riera. L'encant que té és que són espais lliures i polivalents. Tenim molts Km2 per posar-hi noves andròmines.

Anònim ha dit...

Jo crec que la millor cistella de basquet es la de Speedcourts. La podeu veura a www.speedcourts.com
A Barcelona y molts municipis estan insta.lades i qualitat superior.