Darreres entrades:

25/1/09

Sentit comú


El juny de 2006 feia sentir la meva preocupació per a dues importants deslocalitzacions d'activitats empresarials del nucli principal de Sant Pere de Vilamajor: Pinsos Picart i l'Eugassada Juanola, amenaçades per l'antic POUM-2005 sense solució de continuitat.

La meva preocupació, i el meu interés sobre el tema m'ha portat en aquest temps diverses vegades a insistir en la recerca d'una solució per ambues activitats, havent de deixar al silenci de la discreció el meu paper actiu per endreçar les bases del bon camí que finalment s'ha emprés.

Vull felicitar, i felicitar-me, en aquesta ocasió, per la solució donada per a l'Eugassada Juanola. El bon seny, i la bona disposició d'en Pere Pujol, han permés a la família Juanola que la seva emblemàtica activitat no quedi com menys ofegada i pugui continuar la seva tercera generació.

Inevitablement, l'eugassada algún dia desapareixerà; la pressió residencial no enten del respecte als que hi són des de molt abans. Però com mínim, els Juanola podran triar, podran disposar del temps que calgui per fer-se a la idea de què alló que l'Alfredo i la Teresa van crear, que en Josep ha mantingut i l'Anna Teresa ha sabut estimar, irremediablement ja ha tingut el seu moment.

Ben diferent és la situació de la fàbrica de Pinsos, també s'ha guanyat temps, però de manera ben diferent: temps prestat pels tràmits judicials, tema relegat a què els Tribunals possin el seny que no s'ha sabut donar per admetre la realitat d'una situació que, enrocada, no té possibilitats de prosperar.

I que consti que l'Eugassada Juanola sempre ha tingut, i té, tots els papers en regla.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: