Darreres entrades:

13/1/09

Eficàcia

Ahir, l'Ajuntament felicitava públicament els treballadors i funcionaris de l'Ajuntament per a la seva dedicació i esforç personal en resoldre els problemes derivats de la nevada de la diada de Reis.

En el mateix sentit de satisfacció s'havia manifestat un comentarista de Vilamajor Opina.

Certament, la situació de caos en els accessos als diferents nuclis de Sant Pere va ser resolta amb eficàcia. En poc temps, l'Ajuntament va mobilitzar tots els efectius possibles amb capacitat d'ajudar els ciutadans a poder fer una cosa tant simple com poder arribar a casa seva, prioritzant adequadament la distribució de mitjans.
Els vigilants i la Brigada d'Obres van estar treballant tota la nit, fins la sis de la matinada, utilitzant una tractora per a escampar sal, una excavadora per a enretirar la neu i el nou tot terreny dels Vigilants per assistir els ciutadans. La coordinació, duta personalment per l'Alcalde, va ser així mateix excel.lent.

Cal dir també que a les 12 tones de sal que, en previsió d'un episodi semblant, hi havia al dipòsit municipal, es van sumar les 6 tones que van haver de ser comprades el mateix dia. A data d'avui, s'ha reposat ja la dotació de sal del dipòsit.

Consten també en aquest episodi encomiables intervencions de bon veïnatge, amb ciutadans anònims que van estar ajudant a qui podien.

Certament, els mitjans del nostre Ajuntament són limitats per atendre aquest tipus d'emergències, però s'han suplit amb escreix amb l'excel.lent gestió duta a terme i, sobretot, amb l'esforç tant del personal de d'Ajuntament com d'un bon grapat de ciutadans. Vagi des d'aqui el meu reconeixement.

Fets com aquest em fan sentit orgullós del meu poble i de la seva gent.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: