Darreres entrades:

7/1/09

Meteovilamagore: una iniciativa privada de servei públic

Meteovilamagore ja ha complert 1 any. En Xavier Cruzado, poc després de venir a viure a Sant Pere, va "penjar" la seva estació meteorològica a casa seva, tocant a La Força de Sant Pere.
Des de llavors, en temps real, no ha parat de donar-nos dades sobre les principals magnituds meteorològiques i un extraordinari historial d'alt interés que, mica en mica anirà configurant els anals metorològics del nostre municipi.
El seu lloc web és també una referència de primer ordre per a tots els interessats per la meteorologia: val ben be donar-li una complerta ullada,

Aquesta iniciativa, té l'acreditació de segell de qualitat per la xarxa Meteoclimatic, que agrupa prop de 600 estacions privades d'Espanya, i és membre de l'ACOM (Associació Catalana d'Observadors Meteorològics).
Ens ha sorprés diverses vegades quan Sant Pere de Vilamajor ha sortit als mapes del temps del Telenotícies de TV3.

Ahir, diada de Reis, la pàgina web de Meteovilamagore va aconseguir el seu rècord diari de visites, amb 160 visites. Avui l'ha tornat a superar, amb 173 visites. En el seu primer any de vida aquest espai ja ha rebut 9.500 visites, que es diu aviat. Aixó diu de la seva utilitat com servei públic. Prova d'això és també que el lloc web de l'Ajuntament de Sant Pere el té com un dels enllaços de servei al ciutadà.

Vagi des d'aqui el nostre reconeixement a aquest pilar de Vilamajor en Xarxa.

Des de fa temps, en Xavier està demanant col.laboració per a instal.lar una "webcam" que ens doni imatges en directe des de Sant Pere de Vilamajor, augmentant així la difussió del nostre poble a la xarxa i permetent-nos xafardejar el què età passant en temps real (i qui sap si algun dia podrà retransmetre la festa de Vilamagore en directe).
Tots podem col.laborar a què la webcam de Meteovilamagore sigui una realitat. Poseu-vos en contacte amb en Xavier Cruzado per correu electrònic.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: