Darreres entrades:

24/5/11

El galliner està esbolotat


Des d'aquest matí els mitjans de comunicació tradicionals i sobretot els cibernètics estan que treuen fum a Sant Pere de Vilamajor.

El galliner està esbolotat.

Missatges a dos i confirmacions a tres, alguna cita a l'agenda ja ha estat apuntada. Truca el què vol ser dins i no s'entera. Un altre envia un mail per avisar al company de les novetats. L'altre, amb un SMS demana confirmació per fer o no fer. Algun emissari, a peu, fa arribar les noves. Canvis d'impressions, punts de vista dispars, coincidències i algun que altre farol per veure què tal... Algu més s'ha emprenyat, doncs el seu cap no fa el què ell voldria.

Els pastissers, però, ja han posat la farina i l'aigua. Els falta poc per al llevat, però encara no és hora d'encendre el foc, doncs abans de coure-la, la massa ha d'estar feta.

Queda per confirmar si ha estat el gall o la guineu el qui ha esbolotat el galliner.

Demà però, un altre tema distreurà la placidesa d'aquest estiuet prematur: mentre uns s'entretenen i s'esforcen per exercir la democràcia que ens hem donat, altres ens proposaran, a la seva manera, una altra democràcia que ningú sap ben bé el què és.

10 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Aquesta altra democracia es la mateixa que tothom coneixem, peró no al gust dels que es diuen demócrates sempre q´aquesta caigui del seu costat.

Anònim ha dit...

Supongo que según algunos el fín justifica los medios, aunque los medios no sean los más éticos.

Anònim ha dit...

sis plau, feu el millor pel Poble, i el que ha decidit amb les seves votacions és el mes important, no ens importen les sagues o els interessos personals. El Poble va ple d’indignació. Aneu en compte, promouré una acampada a la plaça de la controvèrsia, i ja veureu qui mana aquí, els ciutadans de Sant Pere equivocats o no, son ells els que han donat la confiança a una força política per gestionar aquest Poble. Voleu fer el mateix que’ls maleïts tripartits o quatripartits? que demostrat queda, han estat del tot desastrosos. Vinga!!
No dieu tonteries, perquè com va dir (Forrest gump)”la meva mare diu que tonto, es el que diu tonteries”.
Noa.

Joan carles ha dit...

No arribarà la sang al riu... Però la realitat és que en Llesuy ha de pactar amb algú o altre si de debó vol governar. Mals companys de viatge als què s'ha d'encomanar.

Fet i fotut, agafaria la Lola i en Miquel, que, en definitiva són els què millor aniran.

Convido a la Lola a pactar amb en Llesuy sobre bases raonables, a deixar les rencùnies personals i deixar-se (Lola) de tanta democràcia mal entesa que desdiu la delegació que en fa el poble als seus representants, i ser valent, i assumir la responsabilitat d'administrar la cosa comú.

A een Miquel li diria que no s'ho mirés des de la barrera, ha vingut a pencar i té un lloc per pencar, al costat d'en Josep Maria. Ara té la missió de fer bona la imatge del grup al què representa, tant maltractat per alguns dels anteriors dipositaris d'aquesta confiança.

Amb cinc en Llesuy pot governar, com és de rebut, i què els altres es treguin els ulls com vulguin.

A en Joan garcía, li diria que passés de tot i fes el què ha vingut a fer, que no és precissament intrigar. Si l'altre Joan o vol estar per la feina, orgullós, doncs fes servir, Joan la teva acta de regidor i tira pel recte. Sóm molts els què t'esperem i et volem veure fent realitat el poble que vols.

Aqui falta gent que penqui per al poble, i sobren els personalismes.

Llesuy, l'Alcalde que necessitem, perquè aquest poble no s'aturi!!

(Noa, tenim pendent el café. Gust de tornar a escoltar-te).

Anònim ha dit...

Juan Carles,Tens tota la raó quan dius que hem de deixar de banda els personalismes (jo mes aviat diria els interessos personals i pensar mes en els interessos comuns), però per el be comú, es veritat que les persones com en Joan Garcia mereixen tenir la oportunitat de demostrar la seva vàlua, o sigui Joans, Bruguera i Garcia treballeu pel be comú, sé que estimeu el nostre Poble.
Noa.
(ok :)

Anònim ha dit...

carai realment Joan carles convides a que aquest poble es converteixi en un circ
CIU-ISP-PSC, Nomes faltaria veure aixo.
Ja nomes falta que diguis CIU i ERC
o que s'ajuntin tots per treure CIU.
Realment amb aquests comentaris sembla que no pensem en com han anat aquests 4 anys, el que ha defensat o atacat cada partit. Just tot el contrari...Però ara sembla que en l' art de la política en aquest poble TOT VAL...quin mena de gent tenim que fins i tot tingui en compte pactar amb el seu enemic. Surrealista.ç
Nomes a Sant Pere de Vilamajor

La xiqueta del molí ha dit...

M'agradaria que en Llesuy fos el pròxim alcalde, per ser el més votat, i això és el que la gent espera. I m'encantaria que es treballés en comú amb en Joan Bruguera i en Joan Garcia. Crec que un pacte CIU-ERC-RCat pot ser el millor pel nostre poble.
Sé que l'anterior legislatura ha estat difícil, ha estat dura la relació entre alcaldia i oposició, pero crec que ha arribat el moment d'apropar postures i treballar pel bé comú.
Aquest poble es mereix gent com en Llesuy, en Bruguera o en J.Garcia, gent que crec que està molt preparada i s'estimen el poble.
Seria un gran error donar l'alcaldia a algú que vol el tot per tot, que el seu únic objectiu és sortir a la foto i sempre davant. Realment aquesta persona s'estima aquest poble, o simplement vol retroalimentar el seu propi ego? No ho sé, no ho tinc clar.
Si això passés, segurament molts de nosaltres ens ho pensarem dos cops abans d'anar a votar el pròxim cop, perquè total, per fer el que els hi doni la gana, sense escoltar el que vol el poble, per què votar?
Espero una reflexió per part de tots els partits, i que actuin en conseqüència, mentrestant el poble ens quedarem a l'aguait d'esperar una bona noticia per tots, esperem que sigui bona.

Anònim ha dit...

No t'amoïnis Xiqueta del moli, en Llesuy es un home pragmàtic, que fa tractes quan cal, però que no transigeix en canvi, en qüestions de dignitat. Tranquil•la tot anirà be.
Noa.

Joan Carles ha dit...

Teniu raó: en Llesuy és el millor Alcalde dels què n'opten.

No és que en Joan Bruguera fos un mal Alcalde, però al costat d'en Llesuy no es pot ni comparar.
Qui se'n recorda del què va fer i tot el què va deixar de fer en Bruguera?
Al costat de tot el què ha fet en Llesuy és comparar uns arbres amb un bosc.

Estem a la segona volta de les "primàries" que varem celebrar el diumenge. Ara nosaltres no podem votar i s'ho han de fer entre ells. Aqui rau l'únic problema, depenem -només- de qüestions personals entre els què s'han d'unir necessàriament per fer Govern, i amb això no hi ha més lògica que els retrats psicològics dels candidats i les visions d'uns respecte dels altres, qüestions a les què el conjunt dels ciutadans assistim a l'espectacle sense poder fer-hi gran cosa.

Javier ha dit...

Si que podriem fer: convidar-los a sopars de carmanyola o butifarra i carn salada quan fan aquestes controvertides reunions. Penso que ja s´han gastat molts diners amb els picas picas i demés convocatories festives preelectorals.