Darreres entrades:

14/5/11

Exclussiva: imatges de [Rec3]Gènesis, rodada a La Força gràcies a en Joan Bosch


El 4 d'abril ha començat el rodatge de la tercera part de l'exitosa saga de cinema [Rec3]. Les anteriors películes de la saga [REC]1 i [REC]2, van recaptar fins a 29 milions d'euros a les taquilles de tot el món.

L'equip de rodatge, gràcies a la participació d'en Joan Bosch (en Titó), es va traslladar al nostre poble per rodar les primeres escenes a l'Esglèsia. Aquí teniu en primícia, les imatges:
 

El film transcorre durant la boda entre els dos protagonistes, Leticia Dolera i Diego Martín, que veuen com el dia més feliç de la seva vida es transforma en un autèntic malson. Una altra part de la película s'ha vist rodant al Casino de Sant Pere de Ribes.

L'Àlex Monner, que s'ha fet popular per la sèrie, Pulseres Vermelles, d'un insigne resident a Les Pungoles, l'Albert Espinosa, participa en la película:


Encara que no ho sembli (doncs l'hi ha crescut el cabell) l'Àlex, que fa classes particulars a Barcelona, amb la filla d'un vell amic de Sant Pere,  ha estat al nostre poble. Aquí teniu el testimoni:


En fi, Sant Pere de Vilamajor possiblement serà vist pel jurat dels pròxims Premios Goya.

Agraïr a en Joan Bosch el seu recolzament per a què aquesta simpàtica anècdota hagi estat possible.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: