Darreres entrades:

26/5/11

Perquè Sant Pere no s'atura...


RESOLUCIÓ D’ALCALDIA de 18 d'abril de 2011
Atès que s’ha reiterat a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informació sobre el canvi de circulació dels vehicles pesats al pas pel seu municipi, sense que ens consti que aquesta hagi sigut explicitada mitjançant acord municipal en tal sentit, i donat que la decisió unilateral de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha provocat greus problemes de circulació i perill a la seguretat de les persones en aquest municipi de Sant Pere de Vilamajor, segons resulta en l’expedient administratiu que obra en aquest ajuntament, per això,

HE RESOLT:
Interposar recurs contenciós administratiu contra l’acord o actuació de fet que hagi realitzat l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor als efectes de reposar al seu estat originari les disposicions circulatòries de vehicles pesats pel seu municipi que venien essent establertes amb anterioritat al canvi operat.

Josep Maria Llesuy Suñol, l'Alcalde

7 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Del bloc de PUSA
PUSA entenem que no es aquesta la millor manera de començar un nou mandat municipal, ni per Sant Pere ni per Sant Antoni. Per què no esperar a que es formessin els nous governs municipals i tractar de resoldre aquest problema?. Ignorem si finalment el nou govern tindrà color convergent o de Solidaritat, però si finalment volen comptar amb nosaltres, procurarem reconduir les relacions entre els dos municipis veïns. Ja què sempre és millor un mal acord entre persones que un bon plet davant els tribunals.
Diuen que els catalans sovint tenim molt de seny, per què no mirar de tenir-ne també ara?

Josep Maria Llesuy ha dit...

Benvolguts companys i futurs regidors de la PUSA, entenc els vostres motius i reflexions, també penso com a bon negociador, que més val un mal acord que una bon plet, ara be, a tall d'exemple, no va ser l'entitat de conservació de Les Pungoles la que va posar do contenciosos als tribunals, un a Sant Antoni, i un altre a Sant Pere? No és un retret, us entenc perfectament, es l’últim gest d’impotència quan davant no tens un negociador, tens un frontó, absolutament refractari a qualsevol acord... bo o dolent.
Nosaltres a Sant Pere, estem perquè TOTS els nostres veïns, disfrutin del mateix "estatus", i així ho farem si ens en sortim el dia 11, així ho hem fet a Refugis del Montseny, i quan presentem un contenciós administratiu a Sant Antoni, ho fem en legítima defensa dels nostres veïns, de les nostres URBANITZACIONS, nosaltres som EL PUSA de Sant Pere, si que és un plet, però ha estat davant la impossibilitat d'aconseguir ni tant se val un mal acord. Veien els colors del futur ajuntament, creieu que conseguirem quelcom? Tant de bo, no sé com han anat les negociacions, el fet però que no hagin comptat amb vosaltres, és significatiu.
El perill per a la circulació d'autocars per Can Derrocada, penseu que afecta també a nens de Sant Antoni, i la circulació també perjudica al barri de can vila de Sant Antoni. Som negociadors, no ho pot negar ningú, ara, necessitem sempre davant qui ens vulgui escoltar.

Ferran Calvera ha dit...

Sr Llesuy, no tenim cap dubte que la decissió de interpossar un recurs Contenciòs Administratiu contra l' acord de Gobern de l' anterior alcalde de Sant Antoni, ha estat una messura meditada i sempre amb l' objectiu de defensar els interessos del poble al que representa. No obstant, crec sincerament que s' havia de donar una última oportunitat al diàleg, a l' acord, i més quan pocs dies després d' interpossar recurs, s' havia de formar un nou govern a Sant Antoni. Malauradament, el PUSA no tindrà cap responsabilitats de govern, però si que tindrem veu dins l' ajuntament, i per tant des de la nostra limitada capacitat, ha de saber que hauríem fet el possible per tal d' ,almenys, tenir l' oportunitat que ambdos ajuntaments es sentesin a negociar una solució a aquest problema comú.
Si després de fet l' intent, no s'arrivés a cap acord, sempre hagués estat a temps d' interpossar el esmentat recurs.
La via legal, es llarga i feixuga, i sovint enquista les relacions institucionals, de manera que més que ressoldre problemes, el que sovint passa és que se'n generen de nous.
Dins el nostre programa ja vàrem incloure els problemes d'accessibilitat a Can Vila, i la nostra intenció, d' haver estat al govern, no era altra que estudiar el problema amb l' ajuntament de Sant pere i tractar de ressoldre'l de manera satisfactòria per als dos municipis.
Confiem en que les aigües tornin al curs natural de la cordialitat i la col·laboració.
Una salutació cordial.

Anònim ha dit...

Molt en temo que amb el nou govern municipal de SAV les coses continuaran igual. L'ombra d'en Tella és llarga i la nova alcaldessa no sembla res més que un altaveu. Ja veurem.
Jo, encara que visc al nucli, hagués preferit un govern on SI i el PUSA haguessin estat presents, més que res per veure si s'obrien finestres i es renovava l'aire, doncs SAV fa pudor de tancat. Només m'ha faltat veure ERC aliant-se amb el PP, ja és l'últim. Una indignada de SAV.

Anònim ha dit...

Afortunadament tot indica que el Sr Llesuy no 'serà el proper alcalde de Sant Pere, amb el que s'obre una nova etapa de diàleg i acostament entre pobles veïns. No ens enganyem, si no s'ha solucionat el problema de la Farinera és única i exclusivament per l'enfrontament personal entre Alcaldes.

Fins als Nassos ha dit...

El teu comentari és tant mesqui, com la bilis que deus portar a la motxilla, el tema de la farinera fa trenta anys que dura, el tema de Pungoles fa vint, els problemes dels pobles veïns a Sant Antoni, ex. Llinars del Vallés, si no demostren el que he dit del teu comentari, si que demostren que ets un indocumentat, perque no et preocupes de preguntar a altres membres de la corporacio que van assistir a la reunió amb Sant Antoni, la postura del sr. Tella?, t'has preguntat els greuges de la despesa escolar, dee transport i de menjador que tenen els nostres veïns(entre els quals hi deus ser tu) i que hem d'aixugar els veïns de Sant Pere? Es que els nens i nenes de Sant Antoni que van amb autocar a les escoles i l'institut de Sant Pere i pugen per les rampes i els revolts de Can Derrocada corren menys perills que els de Sant Pere?

Parlem amb coneixament si us plau, qualsevol motiu es bo per atacar l'alcalde? O sí?

LOLO ha dit...

Veo porvel anónimo último, otro de los que deslegitiman lo que las urnas han dejado muy claro, si realmemte este
? señor? está en posesión de información en éste sentido, POR FAVOR cuente cuente, estamos sobre ascuas!